Hibah2uCalculator

Hibah2uCalculator merupakan interaktif pengiraan bagi merancang nilai tunai segera untuk ditinggalkan kepada yang tersayang sekiranyanya anda ditakdirkan meninggal dunia/lumpuh serta tidak mampu lagi menyara keluarga/orang yang tersayang.

Hibah2uCalculator akan menganggar tempoh duit/aset sedia ada anda mampu bertahan dan mencadangkan jumlah yang sepatotnya anda perlu ada sekiranya sesuatu musibah menimpa anda pada bila2 masa.

Merancang Untuk Meninggalkan Yang Terbaik Kepada Yang Tersayang Melalui Manfaat Hibah Takaful

Home Page


Mampukah keluarga anda meneruskan komitmen anda dan hidup berdikari tanpa anda disisi???

Salah satu daripada matlamat dalam hidup adalah untuk memastikan mereka yang tersayang dijaga walaupun setelah ketiadaan anda. Anda akan berasa lebih tenang dengan harapan bahawa mereka akan menjalani kehidupan yang lebih baik kerana anda mampu memberikan mereka keselesaan yang terbaik.

Namun kadangkala hidup ini tidak mudah, dan perjalanan anda dalam membina legasi terkandas disebabkan pelbagai tanggungjawab dalam kehidupan. Anda terpaksa mengutamakan hal-hal semasa yang mungkin menghalang simpanan dan pelaburan anda untuk masa hadapan.

PruBSN Warisan direka khas bagi memenuhi keperluan anda untuk meninggalkan warisan buat orang yang tersayang dalam bentuk hibah sekiranya perkara yang tidak diingini menimpa anda. Ianya satu pelan takaful berkaitan pelaburan yang memberikan perlindungan yang tinggi. Dengan PruBSN Warisan, anda dan orang yang anda sayangi dilindungi daripada hidup yang tidak terjamin supaya warisan anda akan terbina dengan teguh.

Anda memerlukan jumlah yang tertera di bawah untuk ditinggalkan kepada yang tersayang sekiranya hari ini adalah hari terakhir anda.

GET FREE QUOTATION

Lelaki
Perempuan
Ya
Tidak
Ya
Tidak
Pendidikan Anak
Simpan Pelaburan
Kad Perubatan
Persaraan